Total Reset (NAET)


Allergie betekent niets anders dan een overdreven reactie op een stof. Een allergische reactie is subjectief. Ieder mens is een uniek wezen. Vanuit deze gedachten kun je er van uit gaan dat iedereen op zijn eigen wijze reageert. Als wij niet goed op de energie om ons heen reageren, noemen we dat een allergische reactie. Als iemand overgevoelig is voor een bepaalde stof, functioneert zijn/haar systeem niet goed. Ons brein ziet die stof, onnodig, als bedreiging. Door het lichaam een ‘reset’ (net zoals bij een computer) te geven, herkent ons immuunsysteem de vreemde stof niet meer als bedreiging.

Allergieën op te sporen maakt men in de reguliere geneeskunde gebruik van bloedtests. Het zijn vaak lange trajecten. Als de oorzaak gevonden is wordt er vaak medicatie voorgeschreven en/of u moet alles vermijden. Oftewel: U moet er maar mee leren leven. TRM denkt hier heel anders over en kan een helpende hand bieden.

De Total Reset Methode (TRM) maakt gebruik van de spiertest uit de kinesiologie om het allergeen (de allergenen) op te sporen. Op deze manier kunnen ook blokkades op het emotionele vlak worden gevonden. De blokkades worden behandeld met acupressuur. Een massage techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van acupunctuurpunten. Bij deze therapievorm zijn geen naalden of medicijnen nodig!

TRM is een aanvullende geneeswijze, die uitstekend past naast een reguliere behandeling door Westers geschoolde artsen. Sterker nog: TRM kan een heel positief effect hebben op medicijngebruik door het tegengaan van negatieve bijwerkingen.

Voorbeelden van allergische klachten die met NAET behandeld kunnen worden:
- Ademhalingsproblemen zoals astma, bronchitis, hooikoorts
- Hartklachten zoals onregelmatige hartslag, hartkloppingen, hartoverslag
- Maag- en darmklachten, spijsverteringsproblemen, buikpijn, obstipatie, diarree
- Blaas- en urinewegproblemen, zoals blaasontstekingen
- Pre- en post menstruele problemen, menstruatie stoornissen, overgangsklachten
- Spier- en botproblemen, zoals rugpijn, artritis, artrose
- Huidaandoeningen zoals eczeem, jeuk, netelroos
- Hersensymptomen zoals concentratiestoornissen, neerslachtigheid, hyperactiviteit, leerproblemen
- Oververmoeidheid en burn-out.

Zelf kunt u ook veel doen om uw klachten te verminderen. Door bijvoorbeeld zorgvuldig op uw voeding te letten en voldoende beweging en rust te nemen.

www.totalresetnederland.nl